besthuahua
金牌学员
金牌学员
  • 粉丝399
  • 关注376
  • 发帖数3594
  • 铜币7479枚
  • 贡献值483点
  • 好评度1875
  • 最后登录2017-07-29
  • 社区居民
  • 最爱沙发
  • 社区明星
  • 忠实会员
  • 新人进步
  • 幽默大师
  • 发帖能手
阅读:7151回复:60

[资料共享]此生,我爱你,无怨无悔

楼主#
更多 发布于:2015-10-06 18:34

If loving you was a job, I would be the most deserving, dedicated and qualified candidate.
In fact, I would even be willing to work for free.
此生,我爱你,无怨无悔
Set a place for me in your heart and not in your mind for the mind easily forgets but the heart always remembers.
请把我埋在你的心里
我想永远被你记忆
I may not get to see you as often as I like. I may not get to hold you in my arms all through the night. But deep in my heart I truly know, you're the one that I love, and I can't let you go.
也许不能常常看见你
也许不能夜夜陪伴你
可是我懂得
你是我爱的那个人
我不会把你放弃

If you ask me about the love, I can't answer you.
But if you ask me who I love, the answer is you.
我不知道爱是何物
可是我知道,我爱的那个人是你
The best part of being in love with you is not being together everyday.
It's being assured that even though you're miles and miles away, I will always be in love with you.
不管你在哪里
我对你的爱
始终如一
从未改变
You're the only person that I can say I love you to and mean it with all my heart.
我想对你说
我只爱你
我的心只属于你

Sometimes, it's hard to find words to tell you how much you mean to me.

A lot of times, I don't say anything at all.
But I hope someday, you'll understand, having you is what I live for.
我很爱你
却不晓得如何表白
可是你要明白
如果没有你
我将无法存在
No matter what people say, I will keep loving you until my heart beats no more.
Without you, I am no more. You are my everything.
不管别人怎么说
我都会一直爱你
直到没了呼吸
直到没了心跳
因为没有你
我一无所有
你是我的一切
When I first met you, I could never have imagined how far we'd have come.
First we were strangers, then friends, then best friends, and here we are now as lovers.
There will never be a day when I forget to count you as a blessing because baby I know there is no one else in the world that is as perfect for me as you
werequa12w3
高级学员
高级学员
  • 粉丝93
  • 关注0
  • 发帖数669
  • 铜币2490枚
  • 贡献值54点
  • 好评度258
  • 最后登录2021-08-10
  • 社区居民
  • 幽默大师
  • 发帖能手
  • 最爱沙发
沙发#
发布于:2015-10-06 18:36
a22232419750153
论坛元老
论坛元老
  • 粉丝859
  • 关注803
  • 发帖数7519
  • 铜币28672枚
  • 贡献值2233点
  • 好评度3437
  • 最后登录2020-06-29
  • 金点子
  • 师恩难忘
  • 20天大作战
  • 20天大作战[2015]
  • 社区明星
  • 发帖天才
  • 最爱沙发
  • 幽默大师
  • 发帖能手
  • 忠实会员
  • 社区居民
板凳#
发布于:2015-10-06 18:36
情话连篇~
亲爱的女孩,在过去的很多年里,你已经说了太多言不由衷的话,做着身心背离的事情,你难道不难过么?你的那些豪言壮志,你的那股满腔热情,究竟是被什么磨灭的如此彻底,你大概早已忘记了你当初出发时的目的了吧。
besthuahua
金牌学员
金牌学员
  • 粉丝399
  • 关注376
  • 发帖数3594
  • 铜币7479枚
  • 贡献值483点
  • 好评度1875
  • 社区居民
  • 最爱沙发
  • 社区明星
  • 忠实会员
  • 新人进步
  • 幽默大师
  • 发帖能手
地板#
发布于:2015-10-06 18:37
a22232419750153:情话连篇~回到原帖
论坛元老
论坛元老
  • 粉丝859
  • 关注803
  • 发帖数7519
  • 铜币28672枚
  • 贡献值2233点
  • 好评度3437
  • 金点子
  • 师恩难忘
  • 20天大作战
  • 社区明星
  • 发帖天才
  • 最爱沙发
  • 幽默大师
  • 发帖能手
  • 忠实会员
  • 社区居民
4楼#
呀,我的沙发
亲爱的女孩,在过去的很多年里,你已经说了太多言不由衷的话,做着身心背离的事情,你难道不难过么?你的那些豪言壮志,你的那股满腔热情,究竟是被什么磨灭的如此彻底,你大概早已忘记了你当初出发时的目的了吧。
besthuahua
金牌学员
金牌学员
  • 粉丝399
  • 关注376
  • 发帖数3594
  • 铜币7479枚
  • 贡献值483点
  • 好评度1875
  • 社区居民
  • 最爱沙发
  • 社区明星
  • 忠实会员
  • 新人进步
  • 幽默大师
  • 发帖能手
5楼#
a22232419750153:呀,我的沙发回到原帖
werequa12w3
高级学员
高级学员
  • 粉丝93
  • 关注0
  • 发帖数669
  • 铜币2490枚
  • 贡献值54点
  • 好评度258
  • 社区居民
  • 幽默大师
  • 发帖能手
  • 最爱沙发
6楼#
发布于:2015-10-06 18:38
a22232419750153:呀,我的沙发回到原帖
论坛元老
论坛元老
  • 粉丝859
  • 关注803
  • 发帖数7519
  • 铜币28672枚
  • 贡献值2233点
  • 好评度3437
  • 金点子
  • 师恩难忘
  • 20天大作战
  • 社区明星
  • 发帖天才
  • 最爱沙发
  • 幽默大师
  • 发帖能手
  • 忠实会员
  • 社区居民
7楼#
发布于:2015-10-06 18:39
明明是同一时间么~
论坛元老
论坛元老
  • 粉丝859
  • 关注803
  • 发帖数7519
  • 铜币28672枚
  • 贡献值2233点
  • 好评度3437
  • 金点子
  • 师恩难忘
  • 20天大作战
  • 社区明星
  • 发帖天才
  • 最爱沙发
  • 幽默大师
  • 发帖能手
  • 忠实会员
  • 社区居民
8楼#
发布于:2015-10-06 18:39
werequa12w3
高级学员
高级学员
  • 粉丝93
  • 关注0
  • 发帖数669
  • 铜币2490枚
  • 贡献值54点
  • 好评度258
  • 社区居民
  • 幽默大师