qwer5rewq
高级学员
高级学员
  • 粉丝183
  • 关注353
  • 发帖数232
  • 铜币5047枚
  • 贡献值202点
  • 好评度108
  • 最后登录2015-08-13
  • 忠实会员
  • 勇不止步[春]
  • 原创先锋
  • 社区明星
  • 社区居民
  • 20天大作战[2014]
  • 师恩难忘
30楼#
发布于:2014-02-02 13:33
今天是我执行军令状的第36天,我发的第35个战报帖,我已完成任务

qwer5rewq
高级学员
高级学员
  • 粉丝183
  • 关注353
  • 发帖数232
  • 铜币5047枚
  • 贡献值202点
  • 好评度108
  • 忠实会员
  • 勇不止步[春]
  • 原创先锋
  • 社区明星
  • 社区居民
  • 师恩难忘
31楼#
发布于:2014-02-01 15:04
今天是我执行军令状的第35天,我发的第34个战
报帖,我已完成任务
Attitude is more important than talent.
态度比天赋要更加重要。
"I have been time and again repeatedly told that a strong positive attitude takes a man farther than his talent. There are many greats in sports, entertainment, politics, science, and art who had great talent but lost on huge counts only because of a faulty and shaky attitude.
“我被反复告诫,和天赋相比,积极的态度能让人走得更远。体育、娱乐、政治、科学和艺术等方面有很多人都富有天赋,但最终却输的很惨,原因就在于他们的态度不够端正。
Attitude helps you solve problems talent cannot. Attitude helps you navigate through problem talent hides."
态度能帮你解决很多天赋解决不了的问题。态度能帮你在天赋所隐藏的问题中探索。”
qwer5rewq
高级学员
高级学员
  • 粉丝183
  • 关注353
  • 发帖数232
  • 铜币5047枚
  • 贡献值202点
  • 好评度108
  • 忠实会员
  • 勇不止步[春]
  • 原创先锋
  • 社区明星
  • 社区居民
  • 师恩难忘
32楼#
发布于:2014-01-30 12:35
今天是我执行军令状的第33天,我发的第33个战报帖,我已完成任务
Go outside.到户外去

Research proves that going outside helps reduce stress, increases your levels of http://dict.hjenglish.com/w/serotonin and elevates your mood.
研究表明到户外去可以帮助减轻压力、增加血清素分泌以及改善心情。

qwer5rewq
高级学员
高级学员
  • 粉丝183
  • 关注353
  • 发帖数232
  • 铜币5047枚
  • 贡献值202点
  • 好评度108
  • 忠实会员
  • 勇不止步[春]
  • 原创先锋
  • 社区明星
  • 社区居民
  • 师恩难忘
33楼#
发布于:2014-01-29 12:04
今天是我执行军令状的第32天,我发的第32个战报帖,我已完成任务

qwer5rewq
高级学员
高级学员
  • 粉丝183
  • 关注353
  • 发帖数232
  • 铜币5047枚
  • 贡献值202点
  • 好评度108
  • 忠实会员
  • 勇不止步[春]
  • 原创先锋
  • 社区明星
  • 社区居民
  • 师恩难忘
34楼#
发布于:2014-01-28 12:58

qwer5rewq
高级学员
高级学员
  • 粉丝183
  • 关注353
  • 发帖数232
  • 铜币5047枚
  • 贡献值202点
  • 好评度108
  • 忠实会员
  • 勇不止步[春]
  • 原创先锋
  • 社区明星
  • 社区居民
  • 师恩难忘
35楼#
发布于:2014-01-28 12:44
今天是我执行军令状的第31天,我发的第31个战报帖,我已完成任务

swerzhong
中级学员
中级学员
  • 粉丝272
  • 关注508
  • 发帖数431
  • 铜币1149枚
  • 贡献值4点
  • 好评度48
  • 最后登录2014-03-14
  • 忠实会员
  • 社区明星
  • 师恩难忘
  • 社区居民
36楼#
发布于:2014-01-27 14:30
qwer5rewq:感谢回到原帖
不客气
一个人不寂寞想一个人才寂寞-----风雨后的彩虹
qwer5rewq
高级学员
高级学员
  • 粉丝183
  • 关注353
  • 发帖数232
  • 铜币5047枚
  • 贡献值202点
  • 好评度108
  • 忠实会员
  • 勇不止步[春]
  • 原创先锋
  • 社区明星
  • 社区居民
  • 师恩难忘
37楼#
发布于:2014-01-27 11:54
今天是我执行军令状的第30天,我发的第30个战报帖,我已完成任务 终于放假了,
在假期里拼全力与英语打歼灭战,每天记400个单词今天开始!!

qwer5rewq
高级学员
高级学员
  • 粉丝183
  • 关注353
  • 发帖数232
  • 铜币5047枚
  • 贡献值202点
  • 好评度108
  • 忠实会员
  • 勇不止步[春]
  • 原创先锋
  • 社区明星
  • 社区居民
  • 师恩难忘
38楼#
发布于:2014-01-26 12:41
今天是我执行军令状的第29天,我发的第29个战报帖,我已完成任务

qwer5rewq
高级学员
高级学员
  • 粉丝183
  • 关注353
  • 发帖数232
  • 铜币5047枚
  • 贡献值202点
  • 好评度108
  • 忠实会员
  • 勇不止步[春]
  • 原创先锋
  • 社区明星
  • 社区居民
  • 师恩难忘
39楼#
发布于:2014-01-25 22:39
今天是我执行军令状的第28天,我发的第28个战报帖,我已完成任务
Go to sleep and wake up at the same time each day
每天定时定点睡觉起床

Keeping a regular and http://dict.hjenglish.com/w/consistent sleep schedule helps your body get in to a natural rhythm. By doing so you will begin to naturally fall asleep and wake up at the same time each day. Waking up will feel more natural and you will therefore have more energy in the morning. Getting the right amount of sleep will help you feel more energized. Staying up too late when you have to be up early the next morning can be http://dict.hjenglish.com/w/detrimental to energy levels.
保持定时定点的睡眠时间有助你的身体进入一个自然的节奏,这样做你每天会在同一时间开始自然入睡和醒来。更自然地醒来让你在早晨会更加有精力。适量睡眠有助于你感觉自己更有活力。熬夜太晚第二天早上还要早起,会不利于调整身体能量水平。
游客

返回顶部