gaoyi003
中级学员
中级学员
  • 粉丝475
  • 关注2151
  • 发帖数212
  • 铜币3539枚
  • 贡献值190点
  • 好评度64
  • 来自甘肃省 陇南市 武都区
  • 最后登录2018-02-07
  • 社区居民
  • 社区明星
  • 师恩难忘
  • 发帖能手
  • 7天勇士[秋]
  • 14天勇士[秋]
  • 20天大作战
阅读:1172回复:5

[素材积累]乔布斯名言The Inspiring Words From ...

楼主#
更多 发布于:2016-10-05 10:08
乔布斯名言The Inspiring Words From Steve Jobs

Stay hungry, stay foolish.
求知若饥,虚心若愚。

Innovation distinguishes between a leader and a follower.
创新决定你是领袖还是跟随者。

Your time is limited, so don't waste it living someone else's life.
你的时间有限,所以不要浪费时间去过别人的生活。

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.
设计不只是外表和感觉,设计是产品如何运作。

We're here to put a dent in the universe. Otherwise why else even be here?
活着就是为了改变世界,难道还有其他原因吗?

The only way to do great work is to love what you do. If you haven't found it yet, keep looking. Don't settle.
成就的唯一途径是热爱自己的事业,如果你还没找到的话,继续寻找,不要屈就。

Being the richest man in the cemetery doesn't matter to me ... Going to bed at night saying we've done something wonderful... that's what matters to me.
当墓地里最有钱的人对我并不重要。对我来说,重要的是夜晚入睡前能为自己达到的成就喝采。

I want to put a ding in the universe.
我要在宇宙中留下痕迹。

Quality is more important than quantity. One home run is better than two doubles.
质重于量,一支全垒打比两支安打好多了。

Remembering that I'll be dead soon is the most important tool I've ever encountered to help me make the big choices in life.
帮我做出重大决定的最好工具,就是知道自己快死了。
我命由我不由天 我要逆天而行
gaoyi003
中级学员
中级学员
  • 粉丝475
  • 关注2151
  • 发帖数212
  • 铜币3539枚
  • 贡献值190点
  • 好评度64
  • 社区居民
  • 社区明星
  • 师恩难忘
  • 发帖能手
  • 7天勇士[秋]
  • 14天勇士[秋]
  • 20天大作战
沙发#
发布于:2016-10-05 10:09
gaoyi003
中级学员
中级学员
  • 粉丝475
  • 关注2151
  • 发帖数212
  • 铜币3539枚
  • 贡献值190点
  • 好评度64
  • 社区居民
  • 社区明星
  • 师恩难忘
  • 发帖能手
  • 7天勇士[秋]
  • 14天勇士[秋]
  • 20天大作战
板凳#
发布于:2016-10-05 10:31
qq617364553
论坛元老
论坛元老
  • 粉丝664
  • 关注527
  • 发帖数9920
  • 铜币24902枚
  • 贡献值1507点
  • 好评度1194
  • 最后登录2023-01-04
  • 最爱沙发
  • 发帖能手
  • 社区居民
  • 忠实会员
  • 社区明星
  • 幽默大师
  • 师恩难忘
  • 20天大作战
地板#
发布于:2016-10-05 10:41
很好【那眼神很吓人··············】
我真的什么也没想,只是那种,那种朝着一个方向努力奔跑的感觉真的很好❤
gaoyi003
中级学员
中级学员
  • 粉丝475
  • 关注2151
  • 发帖数212
  • 铜币3539枚
  • 贡献值190点
  • 好评度64
  • 社区居民
  • 社区明星
  • 师恩难忘
  • 发帖能手
  • 7天勇士[秋]
  • 14天勇士[秋]
  • 20天大作战
4楼#
发布于:2016-10-05 10:42
qq617364553:很好【那眼神很吓人··············】回到原帖
谢谢
qq617364553
论坛元老
论坛元老
  • 粉丝664
  • 关注527
  • 发帖数9920
  • 铜币24902枚
  • 贡献值1507点
  • 好评度1194
  • 最后登录2023-01-04
  • 最爱沙发
  • 发帖能手
  • 社区居民
  • 忠实会员
  • 社区明星
  • 幽默大师
  • 师恩难忘
  • 20天大作战
5楼#
发布于:2016-10-05 11:42
gaoyi003:谢谢回到原帖
再接再厉,你换头像了
我真的什么也没想,只是那种,那种朝着一个方向努力奔跑的感觉真的很好❤
游客

返回顶部