besthuahua
金牌学员
金牌学员
  • 粉丝399
  • 关注376
  • 发帖数3594
  • 铜币7479枚
  • 贡献值483点
  • 好评度1875
  • 最后登录2017-07-29
  • 社区居民
  • 最爱沙发
  • 社区明星
  • 忠实会员
  • 新人进步
  • 幽默大师
  • 发帖能手
阅读:7204回复:60

[资料共享]此生,我爱你,无怨无悔

楼主#
更多 发布于:2015-10-06 18:34

If loving you was a job, I would be the most deserving, dedicated and qualified candidate.
In fact, I would even be willing to work for free.
此生,我爱你,无怨无悔
Set a place for me in your heart and not in your mind for the mind easily forgets but the heart always remembers.
请把我埋在你的心里
我想永远被你记忆
I may not get to see you as often as I like. I may not get to hold you in my arms all through the night. But deep in my heart I truly know, you're the one that I love, and I can't let you go.
也许不能常常看见你
也许不能夜夜陪伴你
可是我懂得
你是我爱的那个人
我不会把你放弃

If you ask me about the love, I can't answer you.
But if you ask me who I love, the answer is you.
我不知道爱是何物
可是我知道,我爱的那个人是你
The best part of being in love with you is not being together everyday.
It's being assured that even though you're miles and miles away, I will always be in love with you.
不管你在哪里
我对你的爱
始终如一
从未改变
You're the only person that I can say I love you to and mean it with all my heart.
我想对你说
我只爱你
我的心只属于你

Sometimes, it's hard to find words to tell you how much you mean to me.

A lot of times, I don't say anything at all.
But I hope someday, you'll understand, having you is what I live for.
我很爱你
却不晓得如何表白
可是你要明白
如果没有你
我将无法存在
No matter what people say, I will keep loving you until my heart beats no more.
Without you, I am no more. You are my everything.
不管别人怎么说
我都会一直爱你
直到没了呼吸
直到没了心跳
因为没有你
我一无所有
你是我的一切
When I first met you, I could never have imagined how far we'd have come.
First we were strangers, then friends, then best friends, and here we are now as lovers.
There will never be a day when I forget to count you as a blessing because baby I know there is no one else in the world that is as perfect for me as you
jerryfan
初级学员
初级学员
  • 粉丝13
  • 关注11
  • 发帖数31
  • 铜币725枚
  • 贡献值0点
  • 好评度1
  • 最后登录2019-04-21
  • 社区居民
  • 正式学员
  • 金点子
  • 师恩难忘
  • 20天大作战[2015]
  • 20天大作战
沙发#
发布于:2015-11-15 10:15
最美情书啊
不哭不代表坚强,哭了不意味着软弱,其实很多时候,心痛得多了,也就不再觉得痛了
sxjzzpy329
超级版主
超级版主
  • 粉丝1262
  • 关注100
  • 发帖数18419
  • 铜币59217枚
  • 贡献值2661点
  • 好评度5553
  • 来自浙江省 杭州市 西湖区
  • 最后登录2024-04-19
  • 14周年庆
  • 学有所成
  • 简单斑竹
  • 忠实会员
  • 简单校友
  • 金点子
  • 一鸣惊人
  • 社区居民
  • 20天大作战
  • 爱国勋章
  • 师恩难忘
  • 幽默大师
  • 发帖能手
  • 发帖天才
  • 宣传大使
  • 社区明星
  • 最爱沙发
板凳#
发布于:2015-11-15 10:01
。。。。。←_←→_→
待人友善是修养,独来独往是性格.
mei11457mei
中级学员
中级学员
  • 粉丝23
  • 关注25
  • 发帖数111
  • 铜币1907枚
  • 贡献值0点
  • 好评度0
  • 最后登录2016-04-14
  • 社区居民
  • 7天勇士[秋]
  • 14天勇士[秋]
  • 21天勇士[秋]
地板#
发布于:2015-11-05 11:45
besthuahua
金牌学员
金牌学员
  • 粉丝399
  • 关注376
  • 发帖数3594
  • 铜币7479枚
  • 贡献值483点
  • 好评度1875
  • 社区居民
  • 最爱沙发
  • 社区明星
  • 忠实会员
  • 新人进步
  • 幽默大师
  • 发帖能手
4楼#
发布于:2015-10-24 16:27
s20001122:还有个人妖,有次业务大队集团走在路上,那货问一对情侣你们不怕记过吗???结果被拉出去枪毙了十分钟回到原帖
s20001122
高级学员
高级学员
  • 粉丝110
  • 关注148
  • 发帖数2187
  • 铜币3250枚
  • 贡献值4点
  • 好评度786
  • 来自湖北省 襄樊市 宜城市
  • 最后登录2016-08-10
  • 社区居民
  • 社区明星
  • 忠实会员
  • 幽默大师
5楼#
发布于:2015-10-24 16:23
besthuahua:果然你们班学生都好逗回到原帖
还有个人妖,有次业务大队集团走在路上,那货问一对情侣你们不怕记过吗???结果被拉出去枪毙了十分钟
我真的很想把你化成花,但。。。。还有机会吗。。。。
besthuahua
金牌学员
金牌学员
  • 粉丝399
  • 关注376
  • 发帖数3594
  • 铜币7479枚
  • 贡献值483点
  • 好评度1875
  • 社区居民
  • 最爱沙发
  • 社区明星
  • 忠实会员
  • 新人进步
  • 幽默大师
  • 发帖能手
6楼#
发布于:2015-10-24 16:21
s20001122:打得死去活来。。。。。。。。。。回到原帖
果然你们班学生都好逗
s20001122
高级学员
高级学员
  • 粉丝110
  • 关注148
  • 发帖数2187
  • 铜币3250枚
  • 贡献值4点
  • 好评度786
  • 社区居民
  • 社区明星
  • 忠实会员
  • 幽默大师
7楼#
发布于:2015-10-24 16:19
打得死去活来。。。。。。。。。。
besthuahua
金牌学员
金牌学员
  • 粉丝399
  • 关注376
  • 发帖数3594
  • 铜币7479枚
  • 贡献值483点
  • 好评度1875
  • 社区居民
  • 最爱沙发
  • 社区明星
  • 忠实会员
  • 新人进步
  • 幽默大师
  • 发帖能手
8楼#
发布于:2015-10-24 16:16
s20001122:写了被老板逮到了。。。。。。。。。。。回到原帖
s20001122
高级学员
高级学员
  • 粉丝110
  • 关注148
  • 发帖数2187
  • 铜币3250枚
  • 贡献值4点
  • 好评度786
  • 社区居民
  • 社区明星
  • 忠实会员
  • 幽默大师
9楼#
发布于:2015-10-24 16:15
besthuahua:就....回到原帖
写了被老板逮到了。。。。。。。。。。。
上一页
游客

返回顶部