aaaa135790
论坛元老
论坛元老
  • 粉丝151
  • 关注10
  • 发帖数6180
  • 铜币18641枚
  • 贡献值18点
  • 好评度653
  • 来自广西壮族自治区 来宾市 兴宾区
  • 最后登录2022-01-21
  • 忠实会员
  • 最爱沙发
  • 社区明星
  • 发帖能手
  • 幽默大师
  • 金点子
  • 社区居民
阅读:12718回复:343

[心情杂谈]跟你玩捉迷藏我老是输,因为喜欢你藏都藏不住(3)

楼主#
更多 发布于:2020-04-07 10:02
你一百种样子,我一百种喜欢。
You look like a hundred, I like a hundred.
一直说我嘴甜,你倒是来尝尝啊。
You keep saying that my mouth is sweet, but you come to taste it.

嘴甜是因为心甜,心甜是因为你在里面。
Sweet mouth is sweet because you are sweet.
我总觉得手上的糖肯定不如你的嘴甜。
I always feel that the sugar in my hand is not as sweet as your mouth.

如果思念有声音,恐怕你早就耳聋了。
If you miss your voice, I am afraid you are already deaf.
如果我拥有超能力,我就穿过屏幕去见你,去抱你,去亲你。
If I had super powers, I would cross the screen to meet you, hug you, and kiss you.

无论说了多难听的气话,记得回头紧紧拥抱。
No matter how unpleasant angry words, remember to turn back and hug tightly.
你眼中倒映的星河烂漫,是我不曾见过的世外梦幻。
The galactic river reflected in your eyes is a dream outside the world that I have never seen before.

遇见你这么美好的事情,就像森林听见风声,黑夜缠绕星星。
Meeting you is so beautiful, just like the forest hears the wind, and the night twines the stars.
我的心是旷野的鸟,在你的身边找到了归宿。
My heart is a bird of the wilderness, and I have found a destination by your side.

最近我牙齿痛,因为常常晚上想你,那感觉太甜蜜了,会蛀牙。
I have a toothache lately, because I often miss you at night, it feels too sweet, and I can get teeth.
你可以当我小宝贝吗?就是犯了错都不舍得骂你,还心软给我抱抱的那种。
Can you be my baby It's the kind that doesn't want to scold you when you make a mistake, and gives me a hug.

一起跳楼吗,享受急速下沉
aaaa135790
论坛元老
论坛元老
  • 粉丝151
  • 关注10
  • 发帖数6180
  • 铜币18641枚
  • 贡献值18点
  • 好评度653
  • 忠实会员
  • 最爱沙发
  • 社区明星
  • 发帖能手
  • 幽默大师
  • 金点子
  • 社区居民
沙发#
发布于:2020-04-07 10:03
春天的花开满了墙,你是我的如愿以偿。

The spring flowers are full of walls, you are my wish
aaaa135790
论坛元老
论坛元老
  • 粉丝151
  • 关注10
  • 发帖数6180
  • 铜币18641枚
  • 贡献值18点
  • 好评度653
  • 忠实会员
  • 最爱沙发
  • 社区明星
  • 发帖能手
  • 幽默大师
  • 金点子
  • 社区居民
板凳#
山河相隔,我也会为你心动。

Even if the mountains and rivers are separated, I will be moved for you.
aaaa135790
论坛元老
论坛元老
  • 粉丝151
  • 关注10
  • 发帖数6180
  • 铜币18641枚
  • 贡献值18点
  • 好评度653
  • 忠实会员
  • 最爱沙发
  • 社区明星
  • 发帖能手
  • 幽默大师
  • 金点子
  • 社区居民
地板#
住在心里的人,以后也要一起住在家里。

Those who live in my heart will live at home together in the future.
aaaa135790
论坛元老
论坛元老
  • 粉丝151
  • 关注10
  • 发帖数6180
  • 铜币18641枚
  • 贡献值18点
  • 好评度653
  • 忠实会员
  • 最爱沙发
  • 社区明星
  • 发帖能手
  • 幽默大师
  • 金点子
  • 社区居民
4楼#
发布于:2020-04-07 10:05
下次见你,我要以好久不见的名义拥吻你。

Next time I see you, I will kiss you in the name of long time no see.
aaaa135790
论坛元老
论坛元老
  • 粉丝151
  • 关注10
  • 发帖数6180
  • 铜币18641枚
  • 贡献值18点
  • 好评度653
  • 忠实会员
  • 最爱沙发
  • 社区明星
  • 发帖能手
  • 幽默大师
  • 金点子
  • 社区居民
5楼#
发布于:2020-04-07 10:19
除去所有浪漫的惊喜和冗长的情话,我只能给你长久的陪伴了。

Apart from all the romantic surprises and lengthy love words, I can only give you long-term company.
aaaa135790
论坛元老
论坛元老
  • 粉丝151
  • 关注10
  • 发帖数6180
  • 铜币18641枚
  • 贡献值18点
  • 好评度653
  • 忠实会员
  • 最爱沙发
  • 社区明星
  • 发帖能手
  • 幽默大师
  • 金点子
  • 社区居民
6楼#
少女的征途是星辰大海,而你是我的星辰大海。

Maiden's journey is the sea of stars, and you are my sea of stars.
aaaa135790
论坛元老
论坛元老
  • 粉丝151
  • 关注10
  • 发帖数6180
  • 铜币18641枚
  • 贡献值18点
  • 好评度653
  • 忠实会员
  • 最爱沙发
  • 社区明星
  • 发帖能手
  • 幽默大师
  • 金点子
  • 社区居民
7楼#
我知道来日可期,可就是这一分这一秒,温柔宠溺包容和爱统统都想给你,你才是它们存在的意义。

I know that the next day can be expected, but it is in this moment, gentle indulgence and love all want to give you, you are the meaning of their existence.
aaaa135790
论坛元老
论坛元老
  • 粉丝151
  • 关注10
  • 发帖数6180
  • 铜币18641枚
  • 贡献值18点
  • 好评度653
  • 忠实会员
  • 最爱沙发
  • 社区明星
  • 发帖能手
  • 幽默大师
  • 金点子
  • 社区居民
8楼#
发布于:2020-04-07 10:20
maqiming2005
特级铁粉
特级铁粉
  • 粉丝401
  • 关注336
  • 发帖数35722
  • 铜币32632枚
  • 贡献值192点
  • 好评度693
  • 来自辽宁省 抚顺市 顺城区
  • 最后登录2024-03-22
  • 社区居民
  • 忠实会员
  • 幽默大师
  • 最爱沙发
  • 社区明星
  • 发帖能手
9楼#
发布于:2020-04-07 10:21
aaaa135790:@ainiyiyouzhiming @tsl2922 @ldsz1614 @cebzzliu @huanghao2004 @zjsxzj123 @wsl18956586800 @maqiming2005回到原帖
低头)。。。。
上一页
游客

返回顶部